Menu
- Gorąca kolacja IGrillowany filet otulony mozzarellą z nutą bazylii podawany z ryżem curry oraz surówką z białej kapusty w aromacie koperku
- Gorąca kolacja IISzaszłyk z polędwiczki drobiowej oraz chrupiących warzyw podawany z surówką z kapusty pekińskiej oraz opiekanymi ziemniaczkami.
- Gorąca kolacja IIIBarszczyk czerwony podawany z pasztecikami mięsnymi i pieczarkowymi
Słodki bufet:
- Ciasto różne rodzaje
- Sałatka owocowa
- Desery fingerfoodtiramisu, galaretka z musem owocowym, deser Oreo
Zimna płyta
- Półmisek mięs pieczonych i wędlin
- Roladki z tortilli z łososiem i warzywami
- Ryba po grecku
- Przekąski z ciasta francuskiego
- Puchacze piwne
- Śliwka w boczku
- Sery w odsłonach
- Koreczki owocowe
Zimna płyta
- Sałatkigrecka
królewska
- Masełko
- Pieczywo mieszane
- Napoje bez ograniczeńwoda mineralna z cytryną, soki (jabłko i pomarańcza),
kawa ze śmietanką , herbata z cytrynką











